Vijesti 29.07.2020.

Počeli radovi na sanaciji Drakulićke ulice

ČITANJE: 1 minuta

U Banjaluci su počeli radovi na sanaciji i rekonstrukciji Drakulićke ulice, čime će biti riješen višegodišnji problem mještana ovog dijela grada.

Nakon incijative Socijalističke partije Srpske, odbornika SPS u Skupštini grada Banja Luka i Povjereništva SPS za grad Banjaluku, građani će konačno dobiti bezbjedniju saobraćajnicu, a u SPS Banjaluka kažu da su izuzetno zadovoljni što je grad Banjaluka prepoznao potrebe i prioritete građana.

– Kroz razgovor sa mještanima, odlučili smo da iniciramo rješavanje ovog problema i danas su započeli radovi. Nastavljamo sa aktivnostima, postoji još dosta lokacija koje prije svega predstavljaju bezbjednosnu prijetnju za učesnike u saobraćaju i zajedno sa građanima ćemo se boriti da prioriteti budu riješeni što je prije moguće – istakao je šef Povjereništva SPS za grad Banjaluku Saša Kondić.

Radove u Drakulićkoj ulici obišli su Saša Kondić i odbornik SPS u skupštini grada Darko Milošević, koji su razgovarali sa građanima o budućim aktivnostima i inicijativama koje za cilj imaju poboljšanje kvaliteta života svih građana ovog dijela grada.

(A.M/banjaluka.net)

Oznake: Saša Kondić