Vijesti 27.01.2017.

Počelo preseljenje klinika u Centralnom medicinskom bloku

ČITANJE: 1 minuta

Univerzitetsko klinički centar Banjaluka počeo je preseljenje klinika sa gornjih etaža Centralnog medicinskog bloka u donje renovirane etaže.

U saopštenju Kliničkog centra se mole svi građani koji dolaze u Klinički centar da se obrate zaposlenim kako bi se u što je moguće manjoj mjeri narušio boravak pacijenata koji se liječe i omogućio neometani proces rada.

Saopštenje UKC BL:

“Obavještavamo sve medije, građane i korisnike naših usluga da je od juče počelo preseljenje klinika sa gornjih etaža Centralnog medicinskog bloka u donje renovirane etaže, što podrazumijeva preseljenje hospitalnih pacijenata kao i prenos opreme i lijekova. Ove aktivnosti su planirane da traju nekoliko dana, a najveći dio će biti završen do ponedjeljka 30.1.2017. godine.

Zbog korištenja jednog dijela liftova za potrebe preseljenja, kao i zbog izmiještanja pojedinih odjeljenja organizacionih jedinica, stiče se utisak gužve, te ovom prilikom molimo predstavnike medija da obavijeste širu javnost da se pacijenti i posjetioci prilikom dolaska u Univerzitetski klinički centar RS obrate našim zaposlenim koji će ih adekvatno uputiti i informisati.

S obzirom da namjeravamo najveći dio aktivnosti završiti do ponedjeljka 30.1.2017. godine, o svim detaljima ćemo vas obavijestiti tog dana. Do tada molimo za razumijevanje i strpljenje, te apelujemo na građane koji dolaze u posjetu svojim najbližim da poštuju vrijeme predviđeno za posjetu – radnim danima od 16:00-17:00 a u danima vikenda od 10:00-12:00 časova”.