Vijesti 01.12.2015.

Počinje podjela rješenja o stipendiranju po školama

ČITANJE: 1 minuta
stipendije
Podjela rješenja o dodjeli stipendija grada Banjaluka učenicima srednjih škola počeće sutra, 2. decembra.

Inače, prva rješenja dodijelio je 26. novembra gradonačelnik Slobodan Gavranović na prijemu u zgradi Gradske uprave, a preostala će učenicima kojima je odobrena stipendija za školsku 2015/2016. godinu biti podijeljena u njihovim školama.

Predstavnici nadležnog Odjeljenja za društvene djelatnosti sačinili su raspored uručivanja rješenja po školama – tako da će učenici Gimnazije kojima je odobrena stipendija, rješenja o stipendiranju moći da preuzmu sutra u svojoj školi, a dan kasnije – 3. decembra rješenja će dobiti učenici Medicinske škole.

Rješenja će biti dodijeljena  i učenicima: Tehničke i Ekonomske škole (4. decembra); Elektrotehničke škole „Nikola Tesla“, Škole učenika u privredi i Gimnaziji Katoličkog školskog centra (7. decembra); Poljoprivredne, Građevinske, Tehnološke škole i Srednjoškolskog centra „Ljubiša Mladenović“ (8. decembra); Muzičke škole „Vlado Milošević“, Srednjoškolskog centra „Gemit-Apeiron“, Ugostiteljsko-trgovinsko-turističke škole i Srednjoškolskog centra „Gaudeamus“ (9. decembra), te Centra „Zaštiti me“ i Centra za obrazovanje i vaspitanje i rehabilitaciju slušanja i govora (10. decembra).

U školskoj 2015/2016. godini grad Banjaluka stipendiraće 1.166 učenika srednjih škola.

(Banjaluka.rs.ba)