Politika 22.07.2020.

POD SLOGANOM “OZBILJNI LJUDI” Natalija Trivić šef Glavnog izbornog štaba Ujedinjene Srpske

ČITANJE: 2 minute

Potpredsjednik Ujedinjene Srpske Natalija Trivić biće šef Glavnog izbornog štaba ove stranke na predstojećim lokalnim izborima na koje će stranka izaći sa sloganom “Ozbiljni ljudi”, odlučeno je na sjednici Predsjedništva Ujedinjene Srpske.

Trivićeva je novinarima u Banjaluci, nakon sjednice Predsjedništva, kojoj je prisustvovao i predsjednik stranke Nenad Stevandić, rekla da ova stranka ima 54 ovjerene kandidatske liste za odbornike u opštinama i gradovima Srpske, pet kandidata za gradonačelnike odnosno načelnike lokalnih zajednica, a ovjereno je i 16 koalicionih lista za gradonačelnike i načelnike u lokalnim zajednicama Srpske.

“Ujedinjena Srpska očekuje uspjeh na predstojećim itborima, a posebno nam je važno kako će nas građani ocjenjivati, naravno, u skladu sa realizovanim stvarima u prethodne četiri godine, kada smo se prvi put pojavili na političkoj sceni Srpske i uspjeli da osvojimo odbornička mjesta u određenim lokalnim zajednicama, a isto tako prije dvije godine kada smo razvili infrastrukturu, pojačali gradske i opštinske odbore širom Srpske, čime smo ostvarili uspjeh i na prethodnim opštim izborima”, rekla je Trivićeva.

Prema njenim riječima, Ujedinjena Srpska je pokazala koliko je spremna u ozbiljnoj namjeri da se nosi sa svim izazovima i problemima građana, posebno u vremenu pandemije virusa korona, a spremna je i da razvija i sprovodi određene razvojne programe koji će unaprijediti i čitavu situaciju i određene razvojne oblasti u Srpskoj.

“Time pokazujemo spremnost da ozbiljno djelujemo i stoga ćemo na narednim izborima na kandidatskim listama imati ozbiljne ljude. Dakle, imamo ozbiljne ljude u ozbiljnoj namjeri da unaprijedimo i razvijamo našu Republiku Srpsku”, navela je Trivićeva.

Trivićeva je naglasila da slogan “Ozbiljni ljudi” pokazuje da je Ujedinjena Srpska ozbiljna u svojim namjerama, a da će građani na osnovu prethodne ozbiljnosti procjenjivati koliko su bili dobri u tom poslu.

(Srna)