Sport 15.10.2015.

Podrška Banjalučke pivare PAK “Summit”: Uspješno završena planinska trka Gazivode-Mokra Gora

ČITANJE: 2 minute
Banjaluka trci zajedno
Banjalučka pivara nastavlja da podržava mlade sportiste iz planinarsko alpinističkog kluba “Summit” u njihovim daljim projektima, a posljednji u nizu projekata bila je “Planinska trka – Gazivode – Mokra Gora, opština Zubin Potok”, koja je održana  10. oktobra 2015. godine.

Učešće u trci je dio projekta “Banjaluka trči zajedno” koji je organizovan u okviru ovogodišnje sezone.  Mladi sportisti su uspješno obavili niz planinarskih akcija, banjalučki polumaraton, Jahorina Ultra Trail  i kao šlag na tortu, došla je “Planinska trka – Gazivode – Mokra Gora, opština Zubin Potok” čiji je organizator Dragana Rajblović, prva i jedina žena iz Srbije koja se popela na najviši planinski vrh – Mount Everest.

Mladim sportistima iz PAK Summit-a  mnogo  znači podrška Banjalučke pivare.

– Drago nam je da je Banjalučka pivara uvidjela značaj učešća u projektu “Banjaluka trči zajedno”. Sve je puno lakše kada  kada nešto voliš, znaš da radiš i spreman si da učiš, a rezultati trke, skinuti kilogrami i sezona bez povreda su neminovni. Mi smo tim različitih godina, obrazovanja, potreba i shvatanja. Toliko različitosti se spojilo u jednu cijelinu koja besprijekorno funkcioniše. Ukratko, shvatila  sam da je tim u stanju da učini mnogo više nego individua, samim tim, veći su i benefiti za sve članove tima- izjavila je učesnica Projekta,  Nevena Stojaković.

Banjalučka pivara nastavlja i dalje da podržava mlade sportiste iz PAK Summit-a u njihovim daljim projektima.

– Drago nam je što smo u prilici da podržimo ovakve projekte, jer utiču na unapređenje, promociju i razvoj sporta unutar lokalne zajednice što i jeste jedno od naših strateških kompanijskih ciljeva.  Mladi sportisti iz PAK Summit-a su, svojevrsni, ambasadori lokalne zajednice i s dosta entuzijazma i motivacije vežemo naše brendove za njihove projekte, a tako ćemo nastaviti i u budućnosti- rekla je Milka Stanivuković, menadžer za odnose s javnošću Banjalučke pivare.

(Banjaluka.net)