Sport 09.10.2020.

PODRŠKA NOLETU IZ BANJALUKE: Rekvizit srpskog tenisera krasi ulaz fakulteta

ČITANJE: 1 minuta

Poznati fizioterapeut i sportski kolekcionar Boris Vrhovac ustupio je Fakultetu fizičkog vaspitanja i sporta Univerziteta u Banjaluci teniski reket kojim je Novak Đoković 2017. godine, na pravoslavni Božić, u finalu pobijedio Britanca Endija Mareja i time osvojio ATP turnir u Dohi.

“Novakov reket se nalazi na glavnom ulazu Fakulteta. Ovo nije prvi sportski rekvizit koji je Vrhovac ustupio našoj obrazovnoj ustanovi, što potvrđuje odličnu saradnju”, poručili su iz ove obrazovne ustanove.

Ovim simboličnim gestom i ustupanjem reketa Boris Vrhovac želio je da pošalje poruku podrške Novaku Đokoviću u vrijeme kada je izložen neobjektivnim kritikama širom svijeta.

“Novače, dobio si mnoge bitke, dio si istorije svjetskog tenisa, a nadamo se da ćeš postati i najbolji svih vremena. Uvjereni smo da ćeš iz svega izaći jači i da ćeš nastaviti tamo gdje si stao, sa osvajanjem titula. Virus korona nije dozvolio da dođeš u Banjaluku, ali smo ubijeđeni da ćemo te uskoro ugostiti u gradu na Vrbasu. Čekamo te”, poručuje Vrhovac.

(N.S/ Banjaluka.net, FOTO: Darko Basara/RAS SRBIJA)