Vijesti 18.03.2017.

Podružnica “Asocijacije kompozitora – muzičkih stvaralaca” na novoj adresi

ČITANJE: 1 minuta

Podružnica Asocijacije kompozitora-muzičkih stvaralaca (AMUS) u Banjaluci od juče se nalazi na novoj adresi, u Ulici Veselina Masleše 1 (8. sprat).

Svečanom otvorenju juče su u ime AMUS-a prisustvovali: potpredsjednik Skupštine AMUS-a, prof. Mladen Matović, generalna direktorica Stručne službe AMUS-a, mr. Lejla Trnčić te voditeljica podružnice AMUS-a u Banjaluci, Nikolina Marčeta.

Oni su prilikom otvaranja istakli da je podružnica AMUS-a u Banjaluci od danas u funkcionalnijoj, većoj, ljepšoj i reprezentativnijoj kancelariji, upravo zbog činjenice da je položaj AMUS-a u Republici Srpskoj sve bolji, što je rezultiralo potrebom za prelazak u novu kancelariju.

Pored njih, otvorenju su prisustvovali autori-članovi AMUS-a s područja Banjaluke, te predstavnici medija.

Sve je veći broj korisnika muzičkih djela s ovog područja koji pribavljaju dozvolu od AMUS-a, a sve je veći broj i autora s ovog područja koji postaju članovi AMUS-a. I za jedne i za druge kancelarija AMUS-a sa novom adresom otvorena je svakim radnim danom od 08:00 do 16:30 sati a sve važnije informacije mogu se dobiti na broj telefona podružnice AMUS-a u Banjaluci: 051 217 477.

(BLportal)