Vijesti 30.12.2022.

Pogledajte kako će raditi službe Doma zdravlja za praznike

ČITANJE: 1 minuta

Dežurni timovi Službe porodične medicine u Banjaluci, u Poliklinici i u Platonovoj ulici, će tokom novogodišnjih i božićnih praznika raditi u dvije smjene, navodi se na stranici Gradske uprave.

Rad ovih timova biće organizovan od sedam do 20 časova.

Usluge za pacijente kod kojih je potvrđen virus korona u dane praznika biće u Službi hitne medicinske pomoći.

Dežurni stomatolog radiće u stomatološkoj ambulanti u Službi hitne medicinske pomoći 24 časa, naveli su iz Doma zdravlja Banjaluka.

Specijalističke pedijatrijske ambulante će 1. januara raditi od sedam do 20 časova, a djeca će biti zbrinuta u ambulantama porodične medicine u Poliklinici i u Platonovoj ulici. Nakon 20 časova pacijente će zbrinjavati Služba hitne medicinske pomoći.

Drugog i šestog januara dežurni pedijatri radiće od sedam do 15 časova u pedijatrijskim ambulantama u Poliklinici. U poslijepodnevnim i večernjim časovima djeca će biti zbrinuta u ambulantama porodične medicine u Poliklinici i u Platonovoj ulici, a nakon 20 to će činiti Služba hitne medicinske pomoći.

Za Božić djecu će pregledati pedijatri u ambulantama u Poliklinici, od sedam do 20 časova, a nakon 20 Služba hitne medicinske pomoći.

Iz Doma zdravlja navode da će Odjeljenje za hematološku i biohemijsku dijagnostiku 1. i 7. januara pružati usluge u Službi hitne medicinske pomoći, 2. i 6. januara od sedam do 20 časova u centralnoj laboratoriji u objektu Poliklinike, dok će laboratorijske usluge od 20 časova pacijenti dobijati u Službi hitne medicinske pomoći.

(N.M.)