Vijesti 26.04.2024.

Pogledajte kakvo nas vrijeme očekuje za vikend i do kraja aprila

ČITANJE: 1 minuta

Sutra će, prema prognozi Federalnog hidrometeorološkog zavoda, u BiH prevladavati sunčano vrijeme uz umjerenu oblačnost. Poslije podne su mogući rijetki i slabi lokalni pljuskovi. Duvaće slab vjetar u sjevernim područjima Bosne, veći dio dana sjeverni i sjeveroistočni, a u ostatku zemlje južni i jugozapadni. Očekivane jutarnje temperature vazduha su od 4 do 10, na jugu do 13, a dnevna od 17 do 23 °C.

Prema prognozi Zavoda, u nedjelju, 28. aprila, biće sunčano. Duvaće slab vjetar, u sjevernim područjima Bosne sjeverni i sjeverozapadni, a u ostatku zemlje južni i jugozapadni. Jutarnja temperatura vazduha biće od 8 do 14, na jugu do 16, a dnevna od 20 do 26°C.

Za prvi dan naredne sedmice prognozirano je sunčano vrijeme. Duvaće slab vjetar promjenljivog smjera. Jutarnja temperatura vazduha, prema prognozi, biće od 10 do 16, na jugu do 18, a dnevna od 20 do 26, na jugu do 29°C.

U utorak, zadnjeg dana aprila, biće sunčano. Duvaće slab istočni i sjeveroistočni vjetar. Prognozirane jutarnje temperature vazduha su od 10 do 16, na jugu do 18, a dnevna od 22 do 28 °C.

Danas je u BiH bilo pretežno sunčano vrijeme, uz postepen porast naoblake praćen lokalnim pljuskovima.