Politika 14.05.2020.

POJAČANJE: Poznati sportista Vladimir Kuvalja novi član SPS-a

ČITANJE: 1 minuta

Proslavljeni banjalučki sportista i sportski radnik Vladimir Kuvalja od danas je član Socijalističke partije Srpske – SPS. Nakon sastanka sa predsjednikom SPS Goranom Selakom i šefom Povjereništva za Banjaluku Sašom Kondićem, Kuvalja je istakao da je u SPS prepoznao mlade i energične ljude koji žele dobro Banjaluci i Republici Srpskoj.

– Odlučio sam se za SPS iz više razloga. Prije svega, radi se o mladim i energičnim ljudima koji imaju i snagu i volju da zajedno pokušamo unaprijediti stanje u društvu kroz političko djelovanje. U SPS su i mnogi moji prijatelji, a pored radne atmosfere i usmjerenosti na rezultate, SPS je i izuzetno pozitivna priča, pogotovo za mlade ljude – kaže Kuvalja.

Šef Povjereništva SPS za grad Banjaluku Saša Kondić poručio je da je SPS sa Kuvaljom dobio vrijedno pojačanje u Banjaluci.

– Vladimira Kuvalju ne treba posebno predstavljati. Kao sportista je proslavio Banjaluku i Republiku Srpsku, a za nas su dragocjena njegova iskustva kao sportiste i sportskog radnika – kaže Kondić.

Predsjednik SPS Goran Selak istakao je da SPS nastavlja da raste u čitavoj Republici Srpskoj, a posebno u Banjaluci, gdje već postoji tim koji će svakako ostvariti velike rezultate u predstojećem periodu.

– Nastavljamo sa rastom i jačanjem partije, a od danas je sa nama i Vladimir Kuvalja, čijim dolaskom smo dobili dodatnu snagu u Banjaluci. SPS posebnu pažnju posvećuje sportu i sportistima i zato se radujemo budućoj saradnji sa čovjekom koji je kao sportista i sportski radnik postigao zaista velike rezultate – rekao je Selak.

Oznake: Goran Selak