Sport 12.07.2020.

POKLON ZA 18. ROĐENDAN: Vlado Mirošljević KKI Vrbas uručio sportska kolica

ČITANJE: 2 minute

Košarkaški klub invalida Vrbas danas je u klupskim prostorijama obilježio 18. rođendan, a jedan od poklona koji su Banjalučani dobili jesu nova sportska kolica koja im je uručio odbornik u Skupštini grada Banjaluka Vlado Mirošljević inače dugogodišnji prijatelj kluba, saopšteno je iz Vrbasa.

“Meni je puno srce što sam mogao da pomognem KKI Vrbas i što sam dio ovog trofejnog sportskog kolektiva. Od predsjednika kluba Marinka Umičevića saznao sam da su im neophodna nova kolica te sam bez razmišljao odlučio da ih kupim, i moram da kažem da je sve brzo završeno uz pomoć mog nećaka iz Austrije Tibora Vidovića. Moram da napomenem da klub zaslužuje mnogo veću pomoć, i sigurno je da ću se i dalje zalagati da imaju značajniju podršku kako od gradskih vlasti isto tako i od Vlade Republike Srpske”, rekao je Mirošljević.

Umičević se zahvalio Mirošljeviću na svemu što je do sada uradio za klub.

“Veliko hvala na ovim novim sportskim kolicima, a posebno kada se zna da su prilično skupa i da koštaju deset hiljada maraka. Želim da naglasim da nam je doktor Mirošljević u nekoliko navrata i novčano pomagao. Drago nam je što imamo jednog ovakvog prijatelja koji nam je na najbolji način čestitao 18. rođendan. Naš put bio je mukotrpan, od trnja do zvijezda kako smo i nazvali našu monografiju. Ovim putem uputio bih čestitku svojim igračima na našem velikom jubileju”, naglasio je Umičević koji je i sam uložio značajna sredstva za nesmetano funkcionisanje kluba.

Igor Ignjatović, kapiten Košarkaškog kluba invalida Vrbas nije kriio oduševljenje poklonom.

“Želim da se najiskrenije zahvalim doktoru Mirošljeviću kako u lično ime isto tako i u ime mojih saigrača. Posebno smo srećni što smo kolica dobili na naš veliki jubilej – 18. rođendan. Mi smo dosad ostvarili sjajne rezultate, kako u RS, BiH i regionu isto tako i širom Starog kontinenta. Ono što mogu da obećam jeste da ćemo i dalje sa ponosom pronositi slavu Banjaluke i Republike Srpske te da ćemo osvajati trofeje”, istakao je Ignjatović.

U znak zahvalnosti za vrijednu donaciju Biljana Nedić, član KKI Vrbas, uručila je zahvalnicu Mirošljeviću koji je primio zahvalnicu i za Vidovića.

(N.S/ Banjaluka.net)