Vijesti 15.11.2018.

POKLONIMA OBRADOVALI NOVOROĐENČAD I PORODILJE Predstavnici firme X-Express posjetili Kliniku za ginekologiju i akušerstvo UKC RS

ČITANJE: 1 minuta

Povodom dvije godine poslovanja u Banjaluci predstavnici firme za dostavu brze pošte „X-Express“ posjetili su danas Kliniku za ginekologiju i akušerstvo Univerzitetskog kliničkog centra RS i tom prilikom darovali porodilje i sve bebe koje su rođene juče, 14. novembra 2018. godine.

Doc. dr Dragica Draganović, zamjenik načelnika Kliničke za ginekologiju i akušerstvo UKC RS i šef porođajnog Odjeljenja zahvalila se ispred Uprave UKC RS na poklonima i istakla je da je ovo lijep primjer pažnje za porodilje i bebe i da se nada da će ovakvih akcija biti i ubuduće.

Vida Manojlović, direktor X-Expressa istakla je da akciju organizuju širom RS i BiH i tom prilikom daruju novorođene bebe i njihove majke, a motiv je povećanje nataliteta, te da mladi ljudi ostaju na ovim područjima i da šire svoje porodice.
Takođe, ona je dodala da je raduju lica majki koje su obradovali simboličnim poklonima jer su se ostvarile kao majke, a sadržaj poklona će im omogućiti lakše snalaženje u prvim danima života njihovih beba.