Magazin 27.11.2017.

Pola miliona za Cecu i Lukasa

ČITANJE: 2 minute

Novogodišnji spektakl u Banjaluci koji će se održati u klub “Drama Arena” koštaće 500 000 KM na kojem će u novogodišnjoj noći nastupiti balkanska diva Ceca, a u reprizi 1. januara Aca Lukas.

Izvor blizak našem portalu potvrdio je da je taj iznos od oko pola miliona KM za spektakl koji će se dešavati 24 časa u Klubu “Drama Arena “.

– Lako je sve izračunati. Cecin dolazak je oko 200 000 maraka, Lukasov oko 50 000 maraka, rasvjeta, ozvučenje, svjetlosni efekti koji će se prvi put naći na ovim prostorima oko 50 000 maraka, adaptacija kluba Drama Arena za ovu priliku oko 50 000 maraka, posluga, osoblje, reklame, najave. Treba svemu dodati da zbog važnosti gostiju samo na obezbjeđenju objekta biće angažovano blizu 100 ljudi! Kada sve ovo stavite na papir, lako dođete do brojke koja je fascinantna – poručio nam je izvor blizak klubu “Drama Arena”, koji je organizator ovog spektakla.

Ono što se za sada zna jeste da će oko 2 000 ljudi imati priliku da budu dio spektakla, uživaju u najvećim hitovima Cece, ali i Ace Lukasa u kluba “Drama Arena”.

– U Banjaluci za Novu Godinu naći će se sami krem džet-seta Balkana. Ne možemo sada o imenima, ali tu će biti vrhunske sportske zvijezde, top modeli, široka lepeza ličnosti iz javnog života, od političkog, pa do glumačkog miljea. Organizator svim svojim gostima sa strane u novogodišnjoj noći obezbjeđuje i noćenje u nekom od brojnih banjalučkih hotela i motela. Sve ide u tom pravcu da ovo bude najbolja proslava Nove godine u regionu. Da nadmašimo regionalne centre, te neke destinacije sa Jadranske obale. Oni koji će zabavljati goste, ali i sama organizacija spektakla garant su toga – dodao nam je izvor blizak klubu “Drama Arena “.

Banjaluka se sprema za jednu od najboljih novogodišnjih noći posljednjih godina.

(Srpska Cafe)