Vijesti 05.04.2016.

Policija na tragu ubici: Koža zlikovca pronađena ispod Jeleninih noktiju

ČITANJE: 1 minuta
pjevacica jelena
Pjevačica Jelena Krsmanović Marjanović (32) iz Borče prije nego što je ubijena posvađala se sa suprugom Zoranom.

Jelena i Zoran razmijenili su u subotu prije podne, nekoliko sati prije zločina, telefonske poruke u kojima dominira ljubomora. U strahu da mu se sin ne ubije, Zoranov otac je poslije vijesti o smrti snahe Jelene sklonio oružje iz kuće, piše Kurir.

Policija je juče Zoranu Krsmanoviću produžila zadržavanje na još 24 sata u svojstvu osumnjičenog koji bi mogao da dovede do počinioca ubistva.

Kako prenose srbijanski mediji policiji je sumnjivo i to što se ne poklapaju izjave svjedoka i njenog muža da je u kritičnom periodu bio u automobilu, odnosno da je pješice prolazio tim dijelom Crvenke i Borče.

Najnoviji detalji iz istrage ubijene pjevačice Granda Jelena Marjanović pokazuju i da su ispod njenih noktiju nađeni tragovi. Jelena se borila za život do posljednjeg trzaja, a ispod njenih noktiju je ostala koža zlikovca.

– Prema dosadašnjim saznanjima, između Jelene i ubice došlo je do borbe. Na osnovu nađenih tragova pretpostavlja se da ga je ona izgrebala po licu ili tijelu, pa su na njemu vjerovatno vidljive rane i povrede koje su nastale tokom borbe sa žrtvom – rekao je izvor iz policije novinarima.

Analiza DNK materijala uzetog ispod noktiju ubijene biće završena danas.

Jelenin muž Zoran Marjanović prošao je, pak, drugi put poligrafsko testiranje, a i dalje ima mnogo nedoslijednosti u njegovim odgovorima.

(Avaz)