Vijesti 31.12.2018.

Policija pokrenula potragu za Draškom Stanivukovićem

ČITANJE: 1 minuta
Policijski službenici Policijske uprave Banjaluka, pokrenuli su potragu i za poslanikom PDP-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske Draškom Stanivukovićem, saznaje ATV.

Stanivuković je na svoj Fejsbuk profilu napisao da traži “adekvatno mjesto da se obrati javnosti dok je još na slobodi”.

Stanivuković je juče učestvovao u prekidanju koncerta Harisa Džinovića u Banjaluci.

Kako je potvrđeno ATV-u, policija traga za Davorom Dragičevićem, Stelom Milanović, Aleksandrom Gluvićem, Stefanom Blagićem i Njegošem Tomićem.

Kako ATV saznaje, do sada se policiji javio Aleksandar Gluvić, član grupe “Pravda za Davida” koji se trenutno nalazi u PU Banjaluka.

Stanivuković: Raspišite potjernice za kriminalcima i ubicama

Nakon što su iz Ministarstva unutrašnjih poslova raspisali potjernicu i za PDP-ovim poslanikom Draškom Stanivukovićem, koji je učestvovao na jučerašnjim protestima “Pravda za Davida” koji su trajali i više od dozvoljenog, on je poručio da nema potreba da se potjernice raspisuju za poštenim građanima.

– Neka raspisuju potjernice za kriminalcima i ubicama, a ne za poštenim ljudima. Trenutno sam zauzet daljim akrivnostima oko naše borbe pa nemam vremena da razgovaram sa njima, a i previše sam ovih dana, imaju puno mojih izjava – rekao je Stanivuković.

(ATV)