Vijesti 13.02.2019.

POLICIJA POTVRDILA Ivan Begić odbio poligrafsko ispitivanje

ČITANJE: 1 minuta

Lice inicijala I.B. bilo je dana 12.02.2019.u službenim prostorijama policijske stanice ( Policijske uprave Banjaluka), povodom preduzimanja operativnih i istražnih mjera i radnji na rasvjetljavanju krivičnog djela „oštećenje i oduzimanje tuđe stvari“ koje je istog dana prijavljeno da je izvršeno od strane NN lica, u Ulici Bože Nikolića, gdje je oštećen putnički automobil marke Golf- vlasništvo G.S. iz Banjaluke.

Lice I.B. je u datom trenutku, pomenutog dana odbilo da se podvrgne poligafskom ispitivanju, a policijski službenici nastavljaju sa istragom u cilju provjere svih informacija korisnih za rasvjetljenje krivičnog djela.

Sve ovo navedeno je u dopisu ATV-a PU Banjaluka, a u vezi sa informacijama da je Ivan Begić juče saslušan u policiji nakon što je PDP-ov poslanik Draško Stanivuković prijavio da mu je oštećen automobil.

Policija potvrđuje pisanje ATV-a od 12.02.2019 (navodeći inicijale) da je Ivan Begić saslušan, da je odbio poligrafsko ispitivanje, kao i da je vozilo koje je oštećeno u vlasništvu Gorana Stanivukovića.

Uvaženi narodni poslanik Draško Stanivuković ima pravo da izabere način svog političkog djelovanja, ali bi trebalo da govori istinu ili barem provjeri informacije kao što je to ATV uradila i juče i danas.

(atv)