Vijesti 11.12.2020.

POLICIJA POTVRDILA PAD: U nestalom avionu državljanin Srbije (34) i Rumunka (31)

ČITANJE: 1 minuta

Na području Omarske nestao je avion u kojem su bila dva lica i za njim se intenzivno traga. Kako ATV saznaje, u avionu su bili državljanka Rumunije (31) i državljanin Srbije (34).

Za avionom traga Policija Republike Srpske, pripadnici PU Prijedor, Gradiška, jedinice Žandarmerije Prijedora i Gradiška, pripadnici Specijalne antiterorističke jedinice MUP-a Republike Srpske, zajedno sa Republičkom upravom civilne zaštite, lokalnim lovcima, građanima i planinarima.

Na terenu je i 50 pripadnika specijalne jedinice Civilne zaštite pod rukovodstvom RUCZ. Potraga koja je i dalje u toku trajaće do ponoći, te će biti nastavljena rano ujutru.

“Trenutno mi nemamo na terenu nekih više informacija, znamo da je objekat pao, avion, i da se u njemu nalazilo dvoje lica. Potraga se nastavlja dokle god to bude moguće tokom cijele večeri, policija će štiteći živote službenika, ne dovodeći ih u rizik, u pitanju je i njihov život, nastavićemo dokle god to bude moguće”, rekao je načelnik Policijske uprave /PU/ Prijedor Sretoja Vujanović.

(ATV)

Oznake: avion Kozara