Vijesti 06.01.2016.

Policija poziva građane da dostave informacije o nestalom Aliji Osmanoviću

ČITANJE: 1 minuta
policija brcko
Policija Brčko distrikta pozvala je građane da pomognu u pronalasku nestalog Alije Osmanovića iz Brčkog te da ukoliko imaju bilo kakve informacije o nestalom obavijeste policiju.

Naime, 29. decembra 2015. godine oko jedan sat iza ponoći, od kuće u ulici Sarajevska broj 55 u Brčkom u nepoznatom pravcu udaljio se Alija Osmanović, sin Bajre, rođen 1938. godine.

-Visok je oko 180 cm, mršavije građe, kratke sijede kose, a od odjeće na sebi je imao crnu jaknu i sive pantalone. Od strane policijskih službenika Policije Brčko distrikta BiH, članova porodice (i pojedinih medija), preduzet je veći broj mjera i radnji na pronalasku Osmanovića, međutim one nisu dale pozitivan rezultat. S obzirom da dosadašnja potraga nije dala rezultate, Policija Brčko distrikta BiH poziva građane da pomognu u pronalasku imenovanog, te da ukoliko posjeduju bilo kakve informacije o Aliji Osmanoviću, iste dostave Policiji Brčko distrikta BiH na brojeve telefona: 122 i 049/233-200- stoji u saopštenju iz brčanske policije.

(Agencije)