Vijesti 29.11.2018.

Policija saslušala Nešića

ČITANJE: 1 minuta

Šef Regionalnog odbora Demokratskog narodnog saveza (DNS) sarajevsko-romanijske regije Nenad Nešić i pojedini članovi ove partije ispitani su u policiji zbog sumnje da su Milošu A. ponudili 10.000 evra da javno kaže da ga je tukao načelnik Policijske uprave Istočno Sarajevo Branimir Šehovac, saznaje “Glas Srpske”.

– Miloš je privođen u policiju, a to su Nešić i njegovi saradnici pokušali da iskoriste da oblate Šehovca. Postoje određene sumnje da su Milošu ponudili novac da javno na televiziji ispriča kako je pretučen u policiji Istočno Sarajevo i da ga je direktno tukao načelnik uprave – kazao je izvor blizak istrazi.

Glas nezvanično saznaje da je policija po dobijanju ove informacije odmah pozvala Nešića i još nekoliko osoba i saslušala ih. Sav prikupljeni materijal predat je u nadležnost Okružnog tužilaštva Istočno Sarajevo.

– Formiran je tim koji je prikupio informacije o ovom slučaju. Miloš je u policiji ispričao da mu je nuđen novac. Međutim, Nešić je sve porekao – kazao je izvor blizak tužilaštvu.

U Policijskoj upravi Istočno Sarajevo istakli su da o ovom slučaju ne mogu da daju nikakve informacije. Nešić je potvrdio da je saslušan, ali nije želio da komentariše optužbe.

– Pitajte u policiji što su me saslušavali – kazao je Nešić.

(Glas Srpske)

Oznake: Nenad Nešić