Vijesti 22.03.2018.

Policija traga za nestalim Davidom Dragičevićem, roditelji nude 100.000 KM

ČITANJE: 2 minute

Pripadnici banjalučke Policijske uprave, zajedno sa građanima Banjaluke i Laktaša, nastavili su potragu za nestalim Davidom Dragičevićem /21/ iz Banjaluke i Dušicom Božić /36/ iz Laktaša, rekla je portparol ove uprave Marija Markanović.

Markanovićeva je podsjetila da potraga za Dragičevićem traje već peti dan, a danas će biti usmjerena prema banjalučkom naselju Ponir.

“Potraga za Dragičevićem traje od 18. marta kada je nestanak prijavljen policiji, a on je od kuće otišao dan ranije oko 19.00 časova”, precizirala je Markanovićeva.

On je posljednji put viđen u nedjelju, 18. marta u 3.30 časova, kada je izašao iz jednog noćnog kluba, gdje je navodno učestvovao u tuči.

U momentu nestanka, David je na sebi imao crnu jaknu, tamno plave farmerice i smeđe cipele. Ima i prepoznatljivu frizuru, takozvane dredove.

Davidovi roditelji Radanović Suzana i Zoran su na svojoj FB stranici su ponudili za informacije o njihovom nestlom sinu 100.000 KM.

Dvadesetak prijatelja i građana, takođe je krenulo danas u potragu za nestalim Davidom, javila je reporterka ATV-a. Podijeljeni u tri grupe, pretražuju područje Ponira, Trešnjika i željeznice.

Prema saznanjima reporterke ATV-a, planirana je potraga i večeras na području Lesnine, gdje je navodno David sinoć viđen kod kafića Amadeus.

Markanovićeva kaže da policija više od mjesec dana traga za Dušicom Božić iz Laktaša koja se 19. februara udaljila u nepoznatom pravcu od mjesta stanovanja u Karađorđevoj ulici u Laktašima.

Ona je navela da broj lica koja učestvuju u potrazi zavisi od meteoroloških uslova i angažovanja specijalnih jedinica.

Markanovićeva je pozvala građane da, ukoliko imaju bilo kakvu informaciju u vezi sa licima za kojima se traga, o tome odmah obavijeste najbližu policijsku stanicu ili da pozovu besplatan telefonski broj 122.

(ATV)