Vijesti 08.02.2017.

Policija uhapsila Banjalučanina koji je krao novčanike

ČITANJE: 1 minuta

Pripadnici CJB Banjaluka uhapsili su Banjalučanina M.D. (66), a za kojeg je utvrđeno da je na području ovog grada ukrao dva nočanika, rečeno je “Nezavisnim” iz banjalučke policije.

Iz policije su naglasili da su, nakon zaprimljenih prijava da nepoznato lice iskorištava nepažnju građana i iz odjeće krade novčanike, policajci preduzeli niz operativnih i istražnih mjera i radnji, a koje su rezultirale identifikovanjem ovog lica.

“Tokom ispitivanja, utvrđeno je da je osumnjičeni 23. januara iskoristio nepažnju građanina i iz njegove jakne u ugostiteljskom objektu u Ulici Veselina Masleše ukrao novčanik sa ličnim dokumentima i novcem”, rečeno je “Nezavisnim” iz policije.

Takođe, kako nam je potvrđeno, utvrđeno je da je osumnjičeni 1. februara na sličan način od drugog građanina, u Grčkoj ulici, iskoristio pogodnu priliku i iz džepa ukrao novčanik sa ličnim dokumentima i novcem.

“Ukupna materijalna šteta pričinjena ovim krivičnim djelima je oko 1.000 KM”, navela je Marija Markanović, portparol CJB Banjaluka.

(nezavisne.com)