Politika 26.07.2021.

PONOVO SA ĐOKIĆEM: Andrea Dorić se vratila iz SPS-a u SP

ČITANJE: 2 minute

Narodni poslanik Andrea Dorić pristupila je danas Socijalističkoj partiji Republike Srpske.

„Vratila sam se u Socijalističku partiju koja mi je prvobitno i dala povjerenje i od koje sam dobila mandat narodnog poslanika. Socijalistička partija je partija u kojoj sam odrasla i politički stasala i kojoj dugujem sve. Ovim povratkom ispravljam učinjenu grešku i nastavljam gdje sam stala, još jače i sigurnije da radim u punom kapacitetu do kraja mandata, ali, naravno, i u periodu poslije toga. Vraćam se timu pravih ljudi i pravih socijalista. Veoma sam zahvalna za pruženu priliku, koju ću nastojati opravdati svojim djelovanjem“, istakla je Dorićeva, prenosi ATV.

Predsjednik Socijalističke partije Petar Đokić je rekao da je ovo važan čin u ovom trenutku, jer je Dorićeva i započela mandat u Narodnoj skupštini u okviru liste Socijalističke partije.

– Poštujem spremnost gospođice Andree Dorić da se vrati i nastavi svoje političko djelovanje u Socijalističkoj partiji koja joj omogućila mandat u Narodnoj skupštini Republike Srpske. Očekujem da će ona ovim činom poslati jasnu poruku svim ostalima časnim ljudima koji su nezadovoljni da se vrate i svoje političko djelovanje nastave u okviru Socijalističke partije. Gospođici Dorić će kao mladoj osobi biti omogućeno da nastavi kroz Socijalističku partiju djelovati i davati doprinos razvoju Republike Srpske – naglasio je Đokić.

Prema njegovim riječima, ovo je jedan odgovoran čin u trenutku kada opcija u kojoj je Dorićeva donedavno bila nema neku perspektivu.

– S druge strane, Socijalistička partija je partija koja ima sigurnu budućnost. Mi smo važan dio tkiva Republike Srpske, uvijek smo to bili i uvijek ćemo biti. Jako je značajno da okupimo mlade i kreativne ljude, a gospođica Dorić to svakako jeste, zaključio je predsjednik SP Đokić.

(SB)

Oznake: Andrea Dorić