Vijesti 28.01.2016.

Ponuda Srpske na sajmovima u Istanbulu i Ljubljani

ČITANJE: 1 minuta
turizm rs
Turistička organizacija Republike Srpske (TORS) promovisaće narednih dana ponudu i programe najatraktivnijih destinacija Srpske na međunarodnim sajmovima turizma “Natur Alpe Adrija” u Ljubljani i “Emitt” u Istanbulu.

Sajam u Ljubljani počinje danas i trajaće do 30. januara, a u Istanbulu počinje danas i traje do 31. januara.

Ovo je prilika da se zainteresovanim posjetiocima i potencijalnim partnerima predstavi ponuda Republike Srpske i da budu pozvani da posjete Srpsku u narednom periodu i uživaju u ponuđenim destinacijama, saopšteno je iz TORS-a.

Na međunarodnom sajmu turizma u Ljubljani TORS nastupa na samostalnom izložbenom prostoru, na kojem će svoju ponudu i programe predstaviti i lokalne turističke organizacije Šipovo, Laktaši, kao i predstavnici Banje Kulaši kod Prnjavora.

Ponudu Srpske u Istanbulu TORS će predstaviti u partnerstvu sa Turističkom organizacijom (TO) Beograda, na osnovu posebnog Memoranduma o saradnji koji je sa TO Beograda potpisan 2014. godine.

TORS će na sajmovima u Ljubljani i Istanbulu posebno istaći programe i ponudu banjskog, seoskog, avanturističkog, planinskog turizma, kao kulturno-istorijskog nasljeđa, ali i “siti brejk” destinacije.

Tržišta Slovenije i Turske veoma su interesantna za prezentaciju ponude iz Srpske, imajući u vidu kontinuirano povećanje broja dolazaka i noćenja gostiju iz ovih zemalja.

(Agencije)