Magazin 31.07.2021.

POPULARNI DŽEJMS BOND STIGAO U SRBIJU: Danijel Krejg snima u Beogradu

ČITANJE: 1 minuta

Holivudski superstar Danijel Krejg u pratnji kćerke stigao je u Srbiju, gdje odsjeda u jednom prijestoničkom hotelu.

Krejg boravi u Srbiji povodom snimanja drugog dijela filma “Nož u leđa”(Knives out), nastavka ostvarenja iz 2019. godine.

Nakon scena koje će snimiti u Srbiji, glumačka ekipa će nastaviti rad u Americi i Kanadi. Ovo ostvarenje potpisuje Rajan Džonson koji je jednom već boravio u Beogradu kada je snimao film “Brothers Bloom” u kome je igrala oskarovka Rejčel Vajs, sadašnja supruga Danijela Krejga,piše Telegraf.rs.

Još uvek aktuelni Džejms Bond u “Nož u leđa 2” vraća se u ulogu ekscentričnog i pronicljivog detektiva Benoa Blanka, a novi članovi postave biće Kejt Hadson, Itan Hok, Edvard Norton, Lesli Odom Džunior i Dejv Batista.

Detalji zapleta još uvek nisu poznati, i ne zna se koje će uloge tumačiti ostali glumci. Jedino što je sigurno jeste da će se Krejgov Benoa Blank baviti novim misterioznim slučajem, sa velikim brojem osumnjičenih. Ipak, sama činjenica da je Norton prihvatio da igra u ovom filmu ukazuje da je Džonsonov scenario impresivan, s obzirom da je ovaj za Oskara nominovani glumac veoma izbirljiv kada je riječ o projektima koje prihvata.

Ekipa je pre toga snimala u Grčkoj, a fotografije sa seta pokazuju Batistu prekrivenog tetovažama, elegantne Hoka i Hadson na jahti i Krejga u lanenom odijelu, roze košulji i sa maramom oko vrata.

Da li će samo Krejg snimati u Srbiji ili će prijestonica ugostiti još neku od ovih holivudskih zvijezda, još uvek nije poznato. Film bi trebalo da u bioskope stigne 2022. godine.

(N.S)

Oznake: Danijel Krejg