Politika 09.10.2018.

PORUKA NAJMLAĐEG POSLANIKA Draško Stanivuković zahvalio glasačima i dao ovo obećanje

ČITANJE: 1 minuta

Jedan od najaktivnijih banjalučkih gradskih odbornika Draško Stanivuković je, na osnovu do sada prebrojanih glasova, na opštim izborima dobio povjerenje 14.819 glasača.

To je trenutno pojedinačno najveći uspjeh u borbi za Narodnu skupštinu RS, a povodom toga on je, kao budući najmlađi poslanik, poslao poruku.

Мој народе, у најтежим тренуцима и најгорим одлукама ГЛАВУ ГОРЕ и ПОГЛЕД У БУДУЋНОСТ.Ово је тежак тренутак за наш…

Gepostet von Драшко Станивуковић am Montag, 8. Oktober 2018

– Dali ste mi najveću pojedinačnu podršku u čitavoj Republici Srpskoj i to je za mene velika odgovornost, obaveza i motivacija da budem ono što ste vi htjeli, poslanik (poslan od naroda) i da vama služim i radim za interese svih nas – napisao je na svom Fejsbuk nalogu.

Ističe kako njegova odgovornost nije samo prema 15.000 onih koji su ga podržali, nego “prema svakom čovjeku u našoj zemlji, kao i onim koji su otišli i odlaze”.

– Izbori koji nisu donijeli promjene koje želimo su samo mala prepreka koju zajedno moramo preskočiti i nastaviti još jače. Obećavam da vašu podršku neću zloupotrijebiti i znajte da ću biti vaš najaktivniji i najposvećeniji poslanik, jer ste me ovom podrškom i ljubavlju koju mi šaljete zadužili – zaključio je on, podsjetivši da više nije samo najmlađi odbornik već i najmlađi poslanik.

(Srpskainfo)