Pošaljite fotografiju svoje praznične jelke i osvojite Alcatel tablet!

JELKA
JELKA
Kompanija “M:tel” pokrenula je nagradnu igru u kojoj će vlasnik najljepše okićene praznične jelke u BiH dobiti tablet “alkatel piksi osam vajfaj”.

Svi zainteresovani mogu da fotografišu prazničnu jelku koja se nalazi u njihovom domu i tu fotografiju pošalju putem aplikacije koju mogu da pronađu na “Fejsbuk” stranici kompanije “M:tel”, na adresi /www.facebook.com/mtelbih/.

Konkurs će biti otvoren do 15. januara, do 23.59 časova, nakon čega će biti izabrana najljepša jelka u BiH, saopšteno je iz kompanije “M:tel”.

Žiri koji će odlučiti o najljepše ukrašenom drvcetu činiće predstavnici kompanije “M:tel”, ali će im veliku pomoć pružiti grupa djevojčica i dječaka koji će u ovom izboru učestvovati kao savjetnici.

(PR)

RADOJIČIĆ SA KORMAKOVOM Realizovano više zajedničkih projekata

Gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić primio je danas u oproštajnu posjetu ambasadora SAD u BiH Marin Kormak i zahvalio joj na višegodišnjoj saradnji u okviru koje je u Banjaluci realizovano više projekata, zahvaljujući USAID-u i američkoj Ambasadi. “Najveći projekat su ulaganja u Ramićima, čime je omogućeno da veći broj poslovnih subjekata uđe u Poslovnu zonu”, naveo

Soliteri na tri lokacije u centru Banjaluke?

Bilo je mnogo debate u vezi sa soliterima na području grada i u Prijedlogu odluke o donošenju regulacionog plana dijela centralnog područja ostala je mogućnost da se na barem tri zone u gradu izgrade soliteri. Rekao je ovo gradonačelnik Igor Radojičić nakon sjednice Kolegijuma Skupštine grada, posljednje u ovoj godini, i naglasio da solitere imaju