Sport 11.06.2024.

Posljednja poruka Piksija: Mislite da se neko bavi varanjem?

ČITANJE: 1 minuta

Fudbalska reprezentacija Srbije će ovog popodneva odletjeti put Njemačke, gdje će igrati na Evropskom prvenstvu u grupi C protiv Engleske, Slovenije i Danske.

Pred polazak, selektor Dragan Stojković Piksi se još jednom obratio javnosti pred posljednji trening u Staroj Pazovi.

“Sve teče po planu, ovaj dio priprema je protekao u najboljem redu. Uradili smo ono što smo mislili, odigrali utakmice bez povreda i niko se ne žali. To me zadovoljava”, počeo je Piksi.

On je upitan da prokomentariše rezultate protivnika iz grupne faze – poraz Engleza od Islanda (0:1), pobjedu Danaca nad Norveškom (3:1) i remi Slovenije sa Bugarskom (1:1).

“Mislite da se neko bavi varanjem? To samo pokazuje da može da se odigra protiv svake ekipe, stvari se tako namjeste. Ljudi komentarišu ovako ili onako. Ne obazirem se previše na protivnika u smislu igre. Napravili smo analizu, pogledali Sloveniju, Dansku i Englesku, da imamo kristalnu sliku”, rekao je selektor Srbije i dodao:

“Nikome nije prijatno da izgubi, nijedan trener ne voli. Kao što ni meni nije bilo drago poslije Beča, ali to nas ne remeti jer najbitnije tek dolazi. Nema nikakvog varanja, niti nečeg sto bi bilo slično tome”.

Na kraju je otkrio da već zna postavu koja će igrati protiv Engleza.

“Najbolje da ne znam. To sada nije za priču, ima vremena za taktičke varijante”, podvukao je Stojković, prenosi B92.