Vijesti 31.03.2016.

Poslovanje M:tela fokusirano na društvenu odgovornost

ČITANJE: 1 minuta
mtel
Kompanija “M:tel”, dobitnik priznanja za doprinos razvoju korporativne društvene odgovornosti koje dodjeljuje Privredna komora Republike Srpske, u fokus poslovanja stavila je društvenu odgovornost i ulaganje u obrazovanje, sport, kulturu, humanost.

Uz nesebičnu podršku kompanije održane su brojne manifestacije koje su jačale sportski duh, čuvale kulturnu baštinu i uticale na bezbjednost u saobraćaju, te brojne humanitarne akcije i akcije za pomoć najmlađima i najranjivijima.

Osim ulaganja u zajednicu kroz podršku projektima koje osmišljavaju drugi, kompanija “M:tel” godinama kreira i realizuje sopstvene društveno odgovorne akcije.

Jedna od prošlogodišnjih je akcija “Dobro djelo” u okviru koje su promovisane prave vrijednosti, učinjeno više od hiljadu dobrih djela i donirano dječije igralište. U okviru projekta “Škole 2.02” osnovci u BiH kreirali su školske internet sajtove, saopšteno je iz “M:tel-a”.

Kompanija “M:tel” nastavila je da stipendira najbolje studente elektrotehnike i informacionih tehnologija u BiH kroz projekat “M:stipendije”, te je kroz organizaciju konkursa za najbolju fotografiju “Uhvati komunikaciju” podsticala kreativnost, a prijateljstvo je bilo u fokusu akcije “Mjesec prijateljstva”.

Priznanje za doprinos razvoju korporativne društvene odgovornosti uručeno je sinoć u Banjaluci izvršnom direktoru za marketing i prodaju kompanije “M:tel” Đorđu Mišiću na završnoj ceremoniji manifestacije “Izbor najuspješnijih u privredi Republike Srpske za 2015. godinu”.

(Agencije)