Magazin 24.04.2016.

Poslušajte novu pjesmu Bože Vreće

ČITANJE: 1 minuta
vreco
Božo Vrećo održao je sinoć u sarajevskom BKC-u sjajan koncert. Za ovaj, kao i svaki prethodni, karte su bile rasprodate sedmicama prije nastupa…

Vrećo je nakon nezaboravnog koncerta svojim fanovima putem Facebook profila poručio ”da je najsretniji i najponosniji” i da je prekrasno vidjeti ”Temple do posljednjeg mjesta ispunjen”.

”Najprije da kažem da nisam skoro pa nikako spavao, uh. Ne može se spavati poslije ovakvog čudesnog koncerta, Sarajevo i aplauzi koji nemaju kraj, emocije, suze, smijeh, sloboda ljudi moji dragi sloboda, prekrasno je kad vidite Temple do posljednjeg mjesta ispunjen i nasmijane ljude, one koji uživaju u vašoj umjetnosti i koji vas zaista svim srcem vole. Hvala vam što ste me učinili najsretnijim i najponosnijim i što ste sinoć bili dio onog što ni ne pripada ovozemaljskom, ljubavi koja ne poznaje granice i koja spaja. Hvala dragim Marko Louisu, Samir Hodovicu, Goran Gump Forrest Milojević na prekrasnoj suradnji, prijateljstvu, dobroti i posebnosti. Hvala našim voljenim majkama koje su sjedile u prvom redu jedna do druge i držale se za ruku i plakale od sreće i hvala dragom Bogu na mom daru i što je uvijek uz mene”, napisao je umjetnik.

Tokom sinoćnjeg koncerta, on je otpjevao i novu pjesmu – ”Pašana”, sa Markom Louisom. Pogledajte i uživajte…

"Evo mu srca moga nemiri" (Pašana-Vreco Bozo i Marko Louis)

Gepostet von Zinaida Zina Fehrić am Samstag, 23. April 2016

(N1)