Magazin 07.08.2021.

POSLUŠAJTE “POZORNICU SNOVA”: Poznati banjalučki pjevač objavio novu pjesmu (VIDEO)

ČITANJE: 1 minuta

Poznati banjalučki muzičar Marko Kelečević obradovao je publiku sa novom pjesmom koja je juče objavljena, a koja će publike odvesti na pozornicu snova u potrazi za ljubavlju.

Kelečević za Srpskainfo kaže da novi singl upravo nosi ime “Pozoronica snova”, a riječ je o ljubavnoj priči o momku koji sanja djevojku, te odlučuje da ode u svijet snova i da nju dovede u svijet realnosti.

– Pjesma je urađena u fank žanru. Radi o jednoj veoma pljevljivoj pjesmi, koja će biti pravo osvježenje za ove ljetnje dane. Pjesmu prati i jako zanimljiv spot. Pokušali smo napraviti jednu Pozornicu snova igrajući se bojama, svjetlom i sjenkama. Nadam se da će se svidjeti publici – pojašnjava Kelečević.

U rezalizaciji pjesme učestvovao je cijel band, a spot je snimljen u Studentskom pozorištu Banjaluka.

Kelečević ističe da je ovo ljeto vrijedno radio i da je osim Pozornice snova snimio još tri pjesma, od kojih jedna u završnoj fazi.

– Plan je da nove pjesme objavim do kraja godine, a ako one, onda će ih publika sigurno čuti do proljeća naredne godine. Plan mi je i da snimim bar još dva spota – priča Kelečević.

U razgovoru za Srpskainfo kaže da inspiraciju za pjesme nalazi u porodici, životu, filmovima, knjigama  I prijateljima.

– Barem kod mene sve ovo utiče na inspiraciju i motiv. Ne samo za stvaranje muzike i pisanje, već i za samo život koji živim – poručuje poznati banjalučki pjevač.

(N.S)