Biznis 31.03.2016.

Postavi fotografiju svog grada na Instagram i osvoji smartfon

ČITANJE: 1 minuta
mtel instagram
Imaš profil na instagramu? Voliš da fotkaš? U potrazi si za pravom fotografijom? Iskoristi priliku, pronađi najljepši ugao svoga grada i osvoji smartfon! Kompanija m:tel  vas poziva da fotografišete svoj grad iz vama najdražeg ugla.

Ovjekovječite ulice, panoramu grada ili zanimljive svakodnevne situacije, dočarajte pozitivnu atmosferu vašeg mjesta i pokažite da je vaš grad – grad prijateljstva. Postavite fotografiju uz hashtagove #GradPrijateljstva i #mtelbh, te ne zaboravite zapratiti i tagovati Instagram profil kompanije m:tel  – @mtelbh.

Konkurs će biti otvoren od 1. aprila do 15. maja 2016. godine, najljepšu fotografiju grada prijateljstva kompanija m:tel će nagraditi smartfonom. Vaše originalne fotografije će biti postavljene i na društvene mreže kompanije m:tel,  a 20 najoriginalnijih i upečatljivijih fotografija će biti predstavljeno na izložbi koja će biti organizovana po završetku akcije.

Da biste učestvovali potrebno je da imate lični profil na Instagramu koji je otvoren za javno pregledanje, da ste ljubitelj fotografisanja i ove društvene mreže, a u obzir će biti uzete samo autorske fotografije. Foto-aparate i telefone u ruke i škljocajte!

(Banjaluka.net)