Vijesti 14.05.2019.

POŠTE SRPSKE: Zbog obustave saobraćaja kasne pošiljke

ČITANJE: 1 minuta

Usljed velike količine padavina tokom jučerašnjeg dana, saobraćanje linija Opšteg reda i reda prevoza poštanskih pošiljaka na pojedinim putnim pravcima odvijalo se usporeno i otežano, ali su sve linije pristigle po predviđenom toku saobraćanja, čime se u potpunosti obavio prenos poštanskih pošiljaka, saopšteno je iz Pošta Srpske.

– Danas, u jutarnjim časovima, zbog zastoja na putnom pravcu Banjaluka – Кotor Varoš – Borje i Banjaluka – Prnjavor, saobraćanje linija je onemogućeno, te su u skladu sa navedenom obustavom saobraćaja, poštanske pošiljke na ovom putnom pravcu otpremljene jedino do pošte Vrbanja – poručili su iz Pošta.

Takođe, zbog aktiviranja klizišta i odrona na putnom pravcu Banjaluka – Prijedor, u mjestu Ramići, obustavljen je saobraćaj, te se linija saobraćanja preusmjerila preko alternativnog pravca. Usljed navedenog, prenos poštanskih pošiljaka na relaciji Banjaluka – Prijedor – Novi Grad je u blagom kašnjenju.

Ostali putni pravci su prohodni, a na dionicama gdje postoje zastoji zbog odrona, saobraćanje linija poštanskog saobraćaja odvija se alternativnim pravcima po predvidjenom toku, uz blaga kašnjenja.

(Srpskainfo)