Biznis 03.06.2019.

Potpisan ugovor o saradnji Turističke organizacije Banjaluke i ZTC “Banja Vrućica”

ČITANJE: 1 minuta

Zahvaljujući petogodišnjem sporazumu o međusobnoj saradnji između Turističke organizacije Banjaluke i Zdravstveno-turističkog centra “Banja Vrućica”, koji je danas potpisan, korisnici usluga u banji biće upoznati s turističkom ponudom Banjaluke, dok će turistima koji posjete ovaj grad biti predstavljene i preporučene usluge “Banje Vrućice”.

Dragan Bogdanić, direktor Zdravstveno-turističkog centra “Banja Vrućica”, kazao je da ova ustanova već uveliko promoviše Banjaluku među svojim korisnicima.

“Sada će to dakako biti puno lakše, jer u Banjaluci imamo partnere koji će nam pokazati šta sve gost treba da vidi u gradu, a sa druge strane ćemo imati bolje predstavljanje u Banjaluci”, rekao je Bogdanić.

Istakao je da cilj da “Banja Vrućica”, koja postoji već 100 godina, postane baza za edukaciju radnika potrebnih u turizmu i ugostiteljstvu.

Irena Radojević, direktorica Turističke organizacije Banjaluka, rekla je da će kroz postignuti sporazum razvijati i unapređivati sve aspekte turizma u Banjaluci i Zdravstveno-turističkom centru “Banja Vrućica”.

Minja Šurlan, pomoćnica direktora za međunarodnu saradnju TO BL, kazala je da je možda najvažniji aspekt ovog sporazuma i razmjena znanja i praktičnih iskustava, odnosno saradnje između visokoškolskih ustanova u Banjaluci s “Banjom Vrućicom” te osposobljavanje kadra za rad u ovoj ustanovi.

(Nezavisne)