Vijesti 19.03.2018.

Potraga za Davidom Dragićevićem iz Banjaluke još uvijek traje

ČITANJE: 1 minuta

Potraga za nestalim dvadesetjednogodišnjim Davidom Dragićevićem iz Banjaluke još uvijek traje, a novih informacija nema, potvrđeno je “Nezavisnim” iz PU Banjaluka.

Potraga za nestalim dvadesetjednogodišnjim Davidom Dragićevićem iz Banjaluke još uvijek traje, a novih informacija nema, potvrđeno je “Nezavisnim” iz PU Banjaluka.

Nestanak je prijavljen policiji 18. marta, koja od tad intenzivno traga za nestalim mladićem.

Pored policije aktivirali su se i građani Banjaluke, koji mnogobrojnim objavama na društvenim mrežama pomažu Davidov pronalazak.

“Policija je na nogama. Ništa nije upućivalo na to da će on nestati i niko ne zna gdje je”, priča Davor Dragićević.

Njegov sin je od kuće otišao u subotu, 17. marta oko 19 časova. Posljednji put viđen je u nedjelju ujutro, oko 3.30 časova, kada je izašao iz jednog noćnog kluba, gdje je, navodno, učestvovao u tuči.

“Molio bih građane, ukoliko imaju kakve informacije o mom sinu, da mi jave na broj ‎065-240-031, ili da obavijeste policiju”, rekao je  Davor Dragićević.

U momentima nestanka, David je na sebi imao crnu jaknu, tamno plave farmerke i smeđe cipele. Ima i prepoznatljivu frizuru, takozvane dredove.

Moj sin, ljubav moja, nestao u nedelju u 3 h ujutro, molim vas dijelite, ako neko nesto zna da mi javi !!!

Gepostet von Radanovic Suzana Zoran am Montag, 19. März 2018

Putem Facebooka na građane je apelovala i Davidova majka, Suzana koja je, kao i otac, zamolila da joj se javi ako iko išta zna.

Marija Markanović, portparol PU Banjaluka, ranije je za “Nezavisne” izjavila da je 18. marta prijavljen nestanak dvadesetjednogodišnjaka.

“U skladu sa uputstvom o potražnoj djelatnosti, preduzimaju se sve potrebne mjere i radnje u cilju pronalaska lica”, rekla je Markanovićeva.

(Nezavisne)