Vijesti 03.04.2016.

Potraga za pjevačicom: Jelena nestala dok je trčala u Borči, sumnja se na otmicu

ČITANJE: 2 minute
jelena
Pjevačica narodne muzike Jelena Krsmanović, udata Marjanović nestala je juče oko 16 sati u naselju Crvenka u Borči Kako navodi porodica nestale pjevačice, ona je oko 15 sati otišla da trči međutim nije se vratila.

Bila je navodno prije toga sa sa mužem i ćerkicom. Nestanak je prijavljen i policiji. Zoran Marjanović, Jelenin suprug ispričao je za “Blic” da su on i ćerkica polako hodali za Jelenom na nasipu pored Dunava u Borči dok je ona trčala ispred njih. Ta staza je duga nekoliko kilometara i Jelena je odmakla od njih daleko, kaže on.

– Nastavili smo da pješačimo za Jelenom ali u jednom momentu smo je izgubili iz vida i više je nije bilo – priča Zoran vidno uznemiren.

On je rekao da je Jelenin telefon i dalje uključen i da bi policija mogla da ga locira, ali da čekaju da prođe 24 sata kako bi pokrenuli potragu.

Jelenin suprug Zoran moli za pomoć i da se u policijsku potragu za Jelnom krene što prije jer im je svaki sekund dragocjen.

MUP: NESTALA JELENA MARJANOVIĆ

Policiji je nešto prije 20 časova prijavljen nestanak Jelene Marjanović (1983), pošto se juče oko 15 časova nije vratila sa trčanja na nasipu u Borči, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije.Nestanak je prijavio njen suprug, koji je sa njom i ćerkom bio na nasipu, prije nego što je Jelena otišla na trčanje, kada joj se gubi svaki trag.

Više desetina policijskih službenika iz Uprave kriminalističke policije Policijske uprave za Grad Beograd i Uprave kriminalističke policije u sjedištu MUP-a intenzivno pretražuje teren u Borči, gde je Jelena posljednji put vidjena, dodaje se u saopštenju.

Jelena je visoka oko 170 centimetara, srednje tjelesne konstitucije, crne duge kose i tamnijih očiju.

U trenutku nestanka na sebi je imala donji dio trenerke crne boje, gornji dio plavo-bele boje i ljubičaste patike. Ministarstvo unutrašnjih poslova poziva sve građane koji imaju neku informaciju ili vide opisanu djevojku da se jave najbližoj policijskoj stanici ili na broj 192.

 

(Novosti)