Magazin 20.01.2016.

Potresna ispovijest: Sa 14 godina završila u bijelom roblju…

ČITANJE: 3 minute
bijelo roblje
Megan Stefans (nije njeno pravo ime), 25, ispričala je svoju potresnu sudbinu, koja mnogima može da bude poučna.

Ona se, ovom prilikom, podsjetila i ispričala kako je jednom bila primorana da ima seks sa 110 muškaraca u roku od 22 sata.

Britanka, koja sada ima 25, pala je tada pod ruke Albanca po imenu Jak, koji je odmah zatim prodao kao bijelo roblje. Prodao ju je izvjesnom Leonu, koji se, inače bavi podvođenjem žena u javnim kućama i na ulicama. A, zatim su je ”prenosili” iz ruke u ruku – od trgovca do trgovca.

Poput mnogih žrtava, Megan krivi sebe, što je objasnila za MailOnline: ”Nekada pomislim koliko sam bila glupa. Ako bi mi se desilo da se opet nađem u sličnoj situaciji, ja bih ‘ustala i tračala’ i učinila da se zaustavi ono što se dešava. Kad se osvrnem na to vrijeme bivam ljuta na sebe i veoma tužna.”

Ona je objasnila da su se njeni roditelji razveli kada je imala samo četiri godine i da su joj oba roditelja bila zavisna od alkohola. Ona tvrdi da joj je majka divan roditelj, kada nije pripita.

Kada je imala 14 godina, Megan je sa majkom otišla na odmor u Grčku, gdje je upoznala Albanca Jaku. Priznala je da je bila očajna i da je ljubav bilo ono što joj je u tom trenutko bilo najpotrebnije. Osjetila se voljeno, a Albanac joj je pružio sve što je željela. Majka nije bila pretjerano oduševljena njima jer, kako je rekla, oči su mu bile ”hladne”. Međutim, Meganina majka je dozvolia svojoj ćerki da ostane sa njim u Grčkoj i tamo provede ostatak ljeta.

Ni majka ni ćerka nisu slutile da je to najgora odluka u njihovom životu.

U to vrijeme, Jak je svjesno počeo da manipuliše njome, pričajući joj kako mu majka ima tumor i kako mu je potrebna pomoć. Ubijedio je Megan da se zaposli u jednom baru, iako je imala samo 14 godina i svakodnevno joj je ponavljao da je ona njegov heroj, jer mu je pomogla u tome da mu majka preživi.

Dvije nedelje nakon što ju je mama ostavila, Megan se preselila u Atinu sa Jakom jer ga je neizmjerno voljela. Tada je počela čitava životna agonija.

On ju je vodio u lokalne barove i tamo ju je upoznao sa Leonom. Kasnije je shvatila da ju je Leon kupio da bi je prisiljavao na seksualni rad. Radila je u Grčkoj i Italiji, slali su je iz bordela u bordel, a seks je imala, u prosjeku, sa 50 ljudi za noć. Jednom prilikom, morala je da spava sa 110 muškaraca u roku od 22 sata. Vlasnik tog bordela morao je ranije da zatvori mjesto u kome je radila je i sam vidio da joj uopšte nije bilo dobro.

Sve vrijeme radeći kao prostitutka, javljala se mami i pretvarala se kao da je sve u redu, piše Dejli Mejl.

Megan je 2009. godine uspjela da pobjegne od jednog od trgovaca u čijim je ”kandžama” na kraju završila. Pokušala samoubistvo, ali su je ljekari ipak spasili.

Sada živi u Velikoj Britaniji sa sadašnjim partnerom i u drugom je stanju.

Megan je nesrećnu sudbinu opisala u svojoj knizi ”Kupio i prodao”.

(B92)