POVODOM DANA GRADA Karate turnir “Banjaluka open” u subotu

Karate turnir “Banjaluka open 2018” biće održan u subotu u dvorani “Borik”. Orgabizator turnira je Karate klub Sinđelić, koji je 14. godinu domaćin turnira.

Takmičenje će biti u katama i borbama, ekipno i pojedinačno, a početak turnir je u 10 časova.

“Turnir organizujemo povodom Dana grada Banjaluka. Očekujemo oko 800 takmičara iz 50-60 klubova iz Srbije, Hrvatske, Slovenije, Crne Gore, Mađarske i BiH. Biće kvalitetan turnir, doći će dobri takmičari i ovo će za bh. karatiste biti generalna provjera pred prvenstva BiH”, rekao je Miroljub Kremenović, šef stručnog štaba Sinđelić.

(Nezavisne)

11. PO REDU U subotu “Veče Petrovčana”

Zavičajno udruženje Petrovac organizuje 11. po redu “Veče Petrovčana” u Banjaluci, koje će biti održano u subotu, 28. aprila, u restoranu “Aquana”, s početkom u 19 časova.

BORAC: Da nas “Borik” sutra nosi!

Borac m:tel i Vogošća su remizirali u prvom meču četvrtfinala Kupa BiH (25:25), a sutra je revanš meč u kojem Borac traži priliku da ove sezone doda još jedan trofej.

“Prointer” predstavio projekat na najvećoj IT konferenciji u regionu

Pod sloganom “Make IT cLoud” osmo izdanje najveće IT konferencije u Bosni i Hercegovini, “Microsoft NetWork”, održano je u Neumu od 18. do 20. aprila, a jedan od svojih projekata prisutnima je predstavila i kompanija “Prointer ITSS” iz Banjaluke. Kao zlatni sponzor konferencije, ova IT kompanija upotpunila je i sam program predstavljanjem studije slučaja koju

AMBASADA SAD: Matvijenko iznijela lažne i neutemeljene optužbe

Lažne i neutemeljene optužbe koje je iznijela predsjedavajuća Valentina Matvijenko ne zavrjeđuju posebno komentarisanje, rečeno je iz Ambasade SAD-a u BiH nakon jučerašnjeg obraćanja predsjednice Savjeta Federacije Federalne skupštine Ruske Federacije Valentine Matvijenko u Domu naroda Parlamentarne skupštine BiH.

RADOJIČIĆ: Budžet raste za više od 10 miliona KM

Gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić izjavio je danas da se Nacrtom rebalansa gradskog budžeta za ovu godinu budžetski okvir povećava za oko 10 miliona KM u odnosu na dosadašnji, koji iznosi oko 134 miliona KM.