Biznis 24.08.2015.

Povoljne cijene školskog pribora u Tropic i mojMarket trgovinama

ČITANJE: 2 minute

SKOLSKI PRIBOR

U svim Tropic i mojMarket trgovinama u toku je velika akcija školskog pribora i opreme za školu, kao i nagradna igra „S nagradom u školu“ koja će najsrećnije školarce obradovati vrijednim nagradama.

Pripreme za početak nove školske godine, koje uključuju kupovinu školskih torbi, pribora, nove odjeće i obuće, za roditelje predstavljaju veliki stres jer iziskuju vrijeme, ali obično i mnogo novca. Upravo iz tog razloga Tropic je u svojim trgovinama Tropic i mojMarket pripremio veliku akciju školskog pribora i opreme za školu po izuzetno povoljnim cijenama.

Na akciji školskog pribora i opreme, koja će trajati od 15. septembra, kupci će iz bogatog asortimana moći odabrati sveske A5 već od 0,20 KM; sveske A4 od 0,45 KM; pernice sa priborom za 6,25 KM, te kvalitetne rance sa priborom već od 9.95 KM. Svi mališani koji će po prvi puta ove jeseni sjesti u školske klupe imaju priliku izabrati ruksak iz posebne kolekcije školskog pribora najpopularnijih dječjih brendova kao što su Hello Kitty, Disney, Pucca, Pulse i dr.

U svim Tropic trgovinama omogućena je i dodatna pogodnost, kupovina robe na rate za penzionere fonda PIO Republike Srpske, što će mnogim porodicama olakšati pripremu za početak škole. Bake i deke će za svoje unučiće moći kupovati školski pribor i opremu do 12 mjesečnih rata, uz minimalnu mjeseču ratu od 30 KM.

Kako bi iščekivanje prvog školskog dana bilo još uzbudljivije Tropic i mojMarket kroz nagradnu igru “S nagradom u školu!” obradovaće školarce vrijednim nagradama kao što su Laptop, školske torbe i ruksaci, školski pribor, dječiji laptop i dr. Pravo na učešće imaju svi kupci koji do 14. septembra kupe školski pribor u iznosu od 10 KM i više u trgovinama Tropic i mojMarket.

Tropic i mojMarket svim školarcima žele srećan početak školske godine!

(PR)