Politika 12.12.2018.

POVRATAK DNS-a BANJALUKA Nastavljamo sa predanim radom i formiranjem novog gradskog odbora

ČITANJE: 1 minuta

Na 4. sjednici Povjereništva DNS-a za Banjaluku, dogovoreni su dalji koraci u cilju formiranja organa novog Gradskog odbora DNS-a Banjaluka, kao i stranačke aktivnosti koje će uslijediti u narednom periodu, saopšteno je iz ove stranke

Na sjednici su, između ostalih prisustvovali Milan Radović, Ostoja Barašin, Novo Grujić, te Borivoj Obradović. Kako navode, na sjednici je bilo riječi o donošenju Odluke o imenovanju rejonskih koordinatora za pripremu izbora u mjesnim odborima Gradske organizacije DNS-a Banjaluka.

– Bilo je riječi i o donošenju Odluke o imenovanju Povjereništva za izbor rukovodstva Odbora žena i Odbora mladih Gradske organizacije DNS-a Banjaluka, kao i o razmatranju i usvajanju okvirnog terminskog plana aktivnosti Povjereništva – navode u DNS-u.

Nakon svega, iz DNS-a navode da zaključak sjednice Povjereništva glasi da sve planirane aktivnosti teku u predviđenom smjeru, te da je članstvo DNS-a Banjaluka odlično odgovorilo izazovima koji su, spletom okolnosti, u prethodnom periodu bili postavljeni pred njega.

– Povjereništvo Gradskog odbora DNS-a Banjaluka nastavlja sa predanim radom – naglašavaju u DNS-su.

(Srpskainfo)