Vijesti 28.08.2017.

Povrijeđeni poslije nesreće u Banjaluci stabilno, ipak rano za prognoze

ČITANJE: 1 minuta

Zdravstveno stanje pacijenta čiji su inicijali B.M. /16/, jednog od troje povrijeđenih u saobraćajnoj nesreći u Banjaluci, trenutno je stabilno, a sve prognoze su preuranjene, saopšteno je iz Univerzitetskog kliničkog centra /UKC/ Republike Srpske.

Iz UKC navode da je zdravstveno stanje drugog pacijenta čiji su inicijali D.M. /60/ stabilno i da ostaje na daljem liječenju i praćenju, dok je treći pacijent, čiji su inicijali M.S. /25/, pušten na kućno liječenje.

Osoba B.M. je zadobila povrede glave i kostiju lica, a D.M. je primljena sa kontuzionim povredama glave i tijela, dodaju iz UKC.

Muškarac iz Čelinca čiji su inicijali V.M. preminuo je na putu ka bolnici od zadobijenih povreda u saobraćajnoj nesreći na magistralnom putu Banjaluka – Jajce.

Nesreća se dogodila sinoć u 22.50 u Ulici vojvode Uroša Drenovića u Banjaluci, rečeno je u banjalučkoj Policijskoj upravi.

U nesreći su učestvovali “golf”, kojim je upravljao nastradali V.M, i automobil “polo”, kojeg je vozio mladić iz Banjaluke čiji su inicijali M.S. /25/.

Lakše su povrijeđeni vozač “pola” i saputnici u “golfu” – žena čiji su inicijali D.M. i maloljetna djevojka.

Uviđaj su izvršili pripadnici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Banjaluka, a o svemu je obaviješteno banjalučko Okružno tužilaštvo.

Naloženo je preduzimanje istražnih radnji radi utvrđivanja uzroka nesreće i odgovornosti učesnika.

(Srna)