Vijesti 14.12.2022.

Povrijeđeni vozači stabilnog zdravstvenog stanja

ČITANJE: 1 minuta

Dvojica vozača, koji su povrijeđeni u saobraćajnim nezgodama na području Kozarske Dubice, stabilnog su zdravstvenog stanja, rečeno je Srni u Univerzitetskom kliničkom centru /UKC/ Republike Srpske.

Lice D.V. hospitalizovano je u Službi za maksilofacijalnu hirurgiju, a dijagnostička obrada je u toku, dok je lice D.M. primljeno u dnevnu bolnicu Urgentnog centra sa prelomima rebara i grudne kosti, te ostaje na daljem praćenju.

Iz Policijske uprave Prijedor ranije je saopšteno da je na lokalnom putu Knežica-Bačvani u mjestu Donja Slabinja sinoć u 18.45 časova sa kolovoza sletio D.V. upravljajući “renoom”.

Na magistralnom putu Draksenić-Vrbaška u mjestu Demirovac u 21.23 časa sa kolovoza je sletio D.M. upravljajući “pasatom”.

Iz UKC-a Srni je rečeno da je na Kliniku za ortopediju i traumatologiju primljeno lice čiji su inicijali S.B. sa povredama skočnog zgloba i ramena, koje je povrijeđeno juče u saobraćajnoj nezgodi kod Čelinca.

“Pacijent je stabilnog zdravstvenog stanja i dijagnostički je obrađen”, naveli su iz UKC-a.

Lice S.B. povrijeđeno je juče u saobraćajnoj nesreći u čelinačkom mjestu Jošavka, u kojoj je učestvovalo i teretno vozilo, saopšteno je danas iz banjalučke Policijske uprave.

(Srna)