Vijesti 13.04.2016.

Poziv da dostavu prijedloga za RP “Jug 7”

ČITANJE: 1 minuta
rp
Odjeljenje za prostorno uređenje obavještava javnost da je na sjednici Skupštine grada Banjaluka održanoj 3. marta 2016. godine donesena Odluka o izradi izmjene dijela Regulacionog plana za prostor između ulica: Bulevar Cara Dušana, Omladinske, Radoja Domanovića, Branka Morače, Patre, Teodora Kolokotronisa i lijeve obale Vrbasa (radni naziv: „Jug 7“).

Izmjenom Plana biće obuhvaćen prostor uz ulicu Solunska, a odnosi se na k.č.br. 528 i 529 k.o. Banjaluka 8 (n.p.) u površini od 689 m2 i grafički je prikazan na karti koja će biti izložena u prostorijama Gradske uprave i prostorijama Mjesne zajednice Bulevar, 15 dana od dana objavljivanja.
Obuhvat Plana objavljen je i na zvaničnoj internet stranici grada.

Iz nadležnog Odjeljenja pozivaju zainteresovana lica, vlasnike nekretnina, korisnike prostora i učesnike u njegovoj izgradnji i uređivanju da dostave svoje prijedloge za određena planska rješenja na zemljištu ili objektima, odnosno objektu u njihovom vlasništvu.

Prijedlozi se mogu dostaviti Gradskoj upravi  – Odjeljenju za prostorno uređenje u formi dopisa do  28. aprila 2016.godine.

(Banjaluka.rs.ba)