Politika 06.08.2020.

POZIV MLADIM DA SE PRIKLJUČE: Otvorene kancelarije SPS u Bijeljini i Zvorniku

ČITANJE: 3 minute

Predsjednik SPS-a Goran Selak pozvao je građane Bijeljine, a posebno mlade, da se uključe u tim te partije i zajedno sa građanima rade na rješavanju problema i daju svoje sugestije i ideje za razvoj grada.

“Svaka ideja i sugestija su dobrodošle, a posebno apelujem na mlade da se pridruže našem timu i da se zajedno borimo za budućnost Bijeljine”, istakao je Selak, nakon otvaranja kancelarije Gradskog odbora SPS-a Bijeljina.

Selak je rekao da je SPS nova energija na političkoj sceni, ističući da je uvjeren da će rezultatima opravdati dosadašnji rad i postati nezaobilazan faktor u kreiranju politika kako na nivou Bijeljine, tako i u Republici Srpskoj, saopšteno je iz ove partije.

Šef Povjereništva SPS-a za grad Bijeljina Srđan Mijatović poručio je da će ta partija u Bijeljini opravdati povjerenje rukovodstva stranke, kao i građana koji su već dali podršku socijalistima.

“Radom i rezultatima opravdaćemo povjerenje građana, a uz podršku rukovodstva partije izborićemo se za napredak i bolje uslove života za sve građane Bijeljine”, zaključio je Mijatović.

U Bijeljini su danas otvorene prostorije Gradskog odbora SPS-a, a otvaranju su prisustvovali predsjednik partije Goran Selak, potpredsjednik Maksim Skoko, član Predsjedništva Savo Vulić i generalni sekretar Andrea Dorić.

“Za bolji život građana Zvornika i RS”

Predsjednik Socijalističke partije Srpske /SPS/ Goran Selak izjavio je danas u Zvorniku da će ova partija učestvovati na izborima u 43 lokalne zajednice u Republici Srpskoj sa kandidatskim listama za odbornike u skupštinama opština i gradova.

Selak je rekao da će SPS učestvovati na izborima i u dvije opštine u Federaciji BiH, u Drvaru i Grahovu.

“Ovdje ćemo na sastanku sa Povjereništvom Gradskog odbora SPS-a Zvornik razgovarati o aktinostima partije u ovom gradu, svakako vezano i za podršku zajedničkom kandidatu za gradonačelnika Zvornika koja bi trebalo sutra da bude ozvaničena”, rekao je Selak.

On je dodao da će SPS imati kandidata za načelnika opštine Teslić Dragutina Škrebića.

Selak je rekao da je SPS nova politička organizacija koja okuplja mlade ljude sa dobrim idejama.

“U našem članstvu nalazi se veliki broj izvornih socijalista bez hipoteka, ali isto tako i socijalista koji nisu bili članovi nijedne političke partije”, istakao je Selak.

On je dodao da će se SPS zalagati za bolji život svih građana na prostoru Republike Srpske, naravno i Zvornika.

Šef Povjereništva Gradskog odbora SPS Zvornik Vladimir Mijatović rekao je da je na sastanak došlo komletno rukovodstvo SPS-a, kako bi bile date glavne smjernice za predstojeće lokalne izbore.

Mijatović je izrazio očekivanje da će SPS osvojiti dva odbornička mandata u Skupštini grada Zvornika, dodajući da je to u ovom trenutku realno i prihvatljivo.

“Naša izborna lista sadrži najviše mladih ljudi koji imaju ideje i energiju da ih realizuju”, rekao je Mijatović.

U prisustvu rukovodstva stranke, u Zvorniku su otvorene prostorije Gradskog odbora SPS-a.

(Srna)