Biznis 26.07.2016.

Poziv na “Otvorene dane podrške preduzetništvu”

ČITANJE: 1 minuta

Gradska razvojna agencija organizuje 29. i 30. jula druge “Otvorene dane podrške preduzetništvu”, koji će biti održani u prostoru Muzičkog paviljona parka “Petar Kočić”.

-Ovaj put, gosti “Otvorenih dana” su članovi Klastera “Drvo” iz Banjaluke koji se bave proizvodnjom namještaja, a sa kojima smo pripremili niz prezentacija, radionica i panel diskusija. Agencija poziva zainteresovane da učestvuju i daju svoju mišljenje kako bismo zajednički mogli unaprijediti preduzetnički i poslovni ambijent u Banjaluci – saopštili su iz Gradske razvojne agencije.

U okviru “Otvorenih dana” biće prezentovane teme kao što su: podrška udruživanju u klastere od strane Agencije, organizacija i rad Klastera “Drvo”, prednosti udruživanja i nekoliko tema bitnih za drvoprerađivački sektor iz oblasti umrežavanja i budućnosti upotrebe drveta i novih tehnologija koje će biti obrađene u panel diskusijama.

Osim prezentacija i panel diskusija biće upriličena i praktična radionica u duborezu, a posjetioci će u toku trajanja “Otvorenih dana” moći razgledati proizvode “Klastera”, koji će biti izloženi u Muzičkom paviljonu.