Biznis 29.08.2016.

Poziv otvoren: Traže radnike iz Srpske za poslove u Češkoj i Turskoj

ČITANJE: 1 minuta

Kompanija „Lufthansa In Touch“ u Banjaluci traži osobe koje poznaju engleski i njemački jezik, a koje bi željele da rade u korisničkim centrima pomenute kompanije u Brnu, u Češkoj ili Istanbulu, u Turskoj.

Kompanija obezbjeđuje radne dozvole i nudi stimulativan finansijski paket, kao i značajne popuste na „Lufthansine“ letove širom svijeta.

– Zainteresovani za rad u ‘Lufthansi’ više detalja o mogućnosti zaposlenja u ovoj kompaniji i procesu selekcije mogu saznati na sajmu koji će se održati 8. septembra u Banjaluci. Lokacija će biti naknadno objavljena – rekao je Benjamin Kadić, menadžer prodaje „Kolektiv – Posao.ba“.

Sajam će biti poluotvorenog tipa, a svi zainteresovani moći će prisustvovati ukoliko se prethodno jave na mejl [email protected], rekao je Kadić.

Prema njegovim riječima otvorena je još jedna pozicija u korisničkom centru u Brnu za osobe koje poznaju italijanski i engleski jezik.

– Osim poznavanja jezika, od kandidata se traže i odlične komunikacijske vještine, osnove poznavanja rada na računaru i spremnost na učenje. Neke od dužnosti koje ove pozicije podrazumijevaju su: pružanje podrške kupcima u vezi rezervacije letova, „bonus frequent flyer“ programa, prodaje karata i drugih usluga, koje ova međunarodna kompanija nudi – kaže Kadić.

(blic.rs)