Magazin 23.08.2018.

POZIV ZA UČEŠĆE U Banjaluci izložba fotografija “Kultura i osobe sa invaliditetom”

ČITANJE: 1 minuta

Organizatori Međunarodnog filmskog festivala „Uhvati film – BiH” pozivaju zainteresovane da do 15. septembra pošalju radove za izložbu fotografija na temu „Kultura i osobe sa invaliditetom”.

Cilj je prikazati osobe sa invaliditetom kao konzumente ili stvaraoce u kulturi, bez nametanja teme arhitektonskih barijera.

Izložba će biti organizovana u okviru Međunarodnog filmskog festivala koji će se održati 12. i 13. oktobra u Muzičkom paviljonu „Staklenac” u Banjaluci.

Filmski festival i izložba fotografija imaju za cilj podizanje nivoa svijesti javnosti o osobama sa invaliditetom.

Konkurs je otvoren za sve zainteresovane pojedince i organizacije iz Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore i Hrvatske,

Maksimalno dvije fotografije mogu da se pošalju i ne smiju biti starije od dvije godine, a autori najboljih fotografija biće nagrađeni simboličnom nagradom.

Dostavljanje radova i prateće materijale, sa naznakom “Za Konkurs za izložbu fotografija „Kultura i osobe sa invaliditetom””, moguće je slati na imejl: [email protected], poštom na adresu: Humanitarna organizacija „Partner” Ulica Srđe Zlopogleđe 55 Banjaluka ili ličnom dostavom na optičkom disku, u zatvorenoj koverti, u prostorije HO „Partner” svakog radnog dana od 8 do 15 časova.

Sva pitanja u vezi sa konkursom možete slati na imejl adresu:[email protected]

(Srpskainfo)