Magazin 26.10.2015.

Poznate dame koje su se ugojile zbog prejedanja

ČITANJE: 2 minute
prejedanje
Poznate dame uvijek teže ka tome da ostanu lijepe i u top formi, ali nažalost neke od njih su preveliki gurmani i rezultat te strasti prema hrani je višak kilograma.

Slijedi lista najpoznatijih dama koje su se udebljale zbog prejedanja.

Zbog njenog nestabilnog psihičkog zdravlja, kada je prolazila kroz najveću krizu u svojoj karijeri, Britni Spirs utjehu je pronašla u hrani i odmah se video rezultat. Iako je Britni konačno stala na svoje noge, i živi mirnim životom, ona i dalje ne odustaje od visokokalorične hrane, obožava da jede špagete i čokoladne kolačiće.

v

Uvijek je važila za jednu od najzgodnijih žena, ali kada je u pitanju hrana, Džesika Simpson umijela je da pretjera što je dovelo do toga da je u jednom periodu imala 15 kilograma viška. Pjevačica se definitivno ne pridržava strogog režima ishrane ali čini se da je ona i ovako buckasta srećna.

dzesika simpson

Keli Klarkson, popularna pevačica uvek je imala problem sa viškom kilograma. Nedavno su je paparaci “uhvatili” na ulici i svi su ostali u nevjerici koliko se ona ugojila. Ona je izjavila kako se ne opterećuje time.

– Kada ljudi počnu da komentarišu o mojim kilogramima, uvijek kažem da je to njihov problem, ne moj- objasnila je Keli.

keli klarkson

 

Kristina Agilera već neko vrijeme ima problema sa viškom kilograma, kada se naglo ugojila, muzički producenti su sazvali sastanak i izjavili kako će to uticati na mnogo ljudi, na producente i muzičke direktore. Međutim pjevačica je ostala dosljedna sebi i nije podlegla strogim režimima ishrane.

kistina agilera

Maraja Keri, poznata američka pjevačica za vrlo kratko vrijeme uspjela je da nabaci nevjerovatno mnogo kilograma, sjetite se da je Maraja bila seks simbol devedesetih, a danas izgleda ovako, neprepoznatljivo.

maraja keri

(Lepotaizdravlje)