Magazin 08.12.2021.

Poznato ko nastupa za Novu godinu u Banjaluci

ČITANJE: 1 minuta

Za novogodišnju noć u Banjalući će za sve građane i goste nastupati Petar Grašo i Neda Ukraden, najavila je Milada Šukalo, savjetnica gradonačelnika Banjaluke za društvene djelatnosti.

Dodala je da bi 1. januara u Banjaluci trebalo da nastupi Ana Bekuta.

“Ana Bekuta je doživjela jednu privatnu nesreću i odgodila je sve nastupe u decembru, mi se nadamo da će nastupati, ali sve će se znati kroz nekoliko dana”, naglasila je Šukalo.

Ona je zahvalila svim privrednim subjektima, te je do sada prikupljeno oko 50.000 KM, prenose Nezavisne.

“Očekujemo još donatora tako da se nadamo da će sredstva iz budžeta grada za izvođače biti što manja”, rekla je Šukalo.

Istakla je da je obilježavanje Nove godine izazovno zbog pandemije, te da zbog toga nisu mogli na vrijeme da donesu konačnu odluku.

“Formirali smo organizacioni odbor prije mjesec dana i od tada radili na ovome. ‘Banjalučka zima’ će se realizovati na nekoliko načina, a sam projekat svega onoga što je pripremljeno u Parku Petar Kočić je urađeno sa 0 KM”, navela je Šukalo.

Irena Radojević, direktorica Turističke organizacije grada Banjaluka, istakla je da će biti dobra posjećenost za novogodišnje praznike.

“Imamo već informacije od nekih hotela da je dobra popunjenost. Ovaj novi koncept “Banjalučke zime” je dobar za grad i mislim da će ovo biti zaista uspješno”, kazala je Radojevićeva.

(E.M)