Biznis 02.12.2015.

Požurite da pruzmete vrijedne poklone Grand kafe

ČITANJE: 2 minute
Grand
Za gotovo dva mjeseca koliko već traje nagradna igra Grand kafe „Vidim ti siguran dobitak 2“ potrošači su uživali u svojoj omiljenoj Grand Gold i Grand Aroma kafi i vrijedno sakupljali bodove sa pakovanja. Za one koji su već preuzeli neki od vrijednih poklona, ovo je prilika da dopune svoju kolekciju, a oni koji to još uvek nisu učinili imaju vremena do 10.12.2015.

– Kako se približava kraj nagradne igre Vidim ti siguran dobitak 2, sve više je poziva naših potrošača prema besplatnom broju 0800 51 100 brze pošte EuroExpress i sve više građana preuzima svoje zaslužene poklone. Želja nam je nagraditi vjernost naših potrošača u Bosni i Hercegovini, i zato svako ko uživa u mirisu i ukusu Grand kafe ima još malo vremena da sakupi dovoljan broj bodova sa pakovanja za bar jednu od vrijednih nagrada. U saradnji sa renomiranom kompanijom „Metalac“ našim vjernim potrošačima smo od početka nagradne igre podijelili hiljade poklona ali i pripremili sasvim dovoljno posuđa tako da niti jedan učesnik nagradne igre neće ostati bez svoje nagrade. Zato iskoristite preostalih nedjelju dana da dopunite svoje domaćinstvo kvalitetnim posuđem – poručuju iz Grand kafe.

Za sakupljenih 30 poena sa pakovanja Grand kafe sudionici dobijaju na poklon malu tavu idealnu za palačinke, za 40 poena duboku WOK tavu omiljenu modernim domaćicama, a za 50 poena Grand kafa im poklanja šerpu sa staklenim poklopcem za ukusne specijalitete iskusnih domaćica.

Zato, požurite i iskoristite period do 10.12.2015.g., da uživate u svojoj omiljenoj kafi i sakupite preostale potrebne bodove sa dna pakovanja. Nakon toga samo pozovite besplatan broj EuroExpress-a i čekajte svoju nagradu da vam pozvoni na kućna vrata.

Jer uz Grand kafu vas očekuje i miris i ukus i siguran dobitak!

U velikoj akciji Grand kafe „Vidim ti siguran dobitak“ sudjeluju pakovanja Grand Gold i Grand Aroma kafe od 200g i 500g na kojima su odštampani poeni u vrijednosti 2 ili 5. Potrebno je da potrošač isjeca poene sa dna pakovanja (poen sa brojem 2 sa 200g ili 5 sa 500g) i kada sakupi potreban broj poena za željeni poklon, pozove besplatni telefon EuroExpress brze pošte 0800 51 100 u radnom vremenu 9h-19h od ponedjeljka do subote. Poklone može da preuzme odmah u najbližoj poslovnici EuroExpressa ili da ga poruči na kućnu adresu. Pozivi i isporuka su besplatni!

(PR)