Vijesti 17.01.2021.

PRATILI TRAGOVE KRVI: Hrabri policajci u tunelu pronašli povrijeđenu ženu i spasili joj život

ČITANJE: 1 minuta

Sve je počelo juče oko 7.30 kada je policiji prijavljeno da se K. J. u toku noći udaljila od kuće u mjestu Jardan u Zvorniku. Policija je odmah izašla na teren i u pomoćnom objektu pronašli su sjekiru sa tragovima krvi, zbog čega je postojala bojazan da je sebi nanijela povrede, piše Zvornicki.ba.

– Počelo se sa pretragom i pretresom terena, i policajci su pratili tragove krvi da bi oko 9.30 u tunelu u mjestu Glumina, policajci Spasojević i Vasiljević pronašli K.J. koja je bila promrzla, a tom prilikom su uočene i povrede na glavi kao i tragovi krvi po rukama – rekao je jedan od stanovnika Glumine koji je želio biti anoniman.

Nepristupačan teren

Ona je bila oskudno obučena, zbog čega je jedan od policajaca skinuo svoju jaknu i ogrnuo je.

– To je veoma nepristupačan teren, a kroz tunel prolazi voz pa su policajci morali što brže reagovati. Pošto Hitna pomoć nije mogla prići tunelu, policajci su je iznijeli i nosili do mjesta Jadran gdje su čekali ljekari – istakao je mještanin Glumine.

Prema njegovim riječima zahvaljujući brzoj reakciji pomenutih policijaca spašen je život ove žene, jer je temperatura bilo veoma hladno, a svakog trenutka mogao je naići voz.

Prevezena u bolnicu

Portparol PU Zvornik Miljan Bobar potvrdio je za portal Zvornicki.ba da su pronašli nestalu ženu i da je onda prevezena u JZU Bolnica Zvornik radi ukazivanja ljekarske pomoci.

– Policijski sluzbenici su i ovaj put pokazali spremnost i pozrtvovanost da pruze pomoć građanima u svakoj situaciji – poručio je Bobar.